Cariere și Cursuri

Locuri de muncă

Angajăm îngrijitoare pentru vârstnici

Sunteți în căutarea unui loc de muncă, iar piața muncii pare că nu vă susține? Sunteți o persoană responsabilă ce dorește să-și valorifice potențialul? Sau pur și simplu aveți nevoie de o ocupație care să vă aducă beneficii financiare?

ADEC- Home Care Sevices, işi propune promovarea incluziunii sociale şi facilitarea accesului pe piaţa muncii a persoanelor celor mai dezavantajate economic şi social. Angajăm îngrijitoare pentru vârstnici, în Bucuresti şi Ilfov, de preferat cu experienţă şi/sau calificare în domeniu.

Pentru alte detalii ne puteţi contacta la : 0757 098 882 sau 0757 098 884.
Aşteptăm CV-urile dumneavoastră la office@homecareservices.ro .

Cursuri de îngrijitori la domiciliu

Asociația pentru Dialog și Educație Civică organizează cursuri de îngrijitori la domiciliu – COD COR: 513321 .
TIP PROGRAM: Nivelul I de Calificare
TOTAL ORE : 360 (120 ore teorie, 240 ore practică)
DESCRIEREA OCUPAȚIEI:
Îngrijitorul de bătrâni la domiciliu este persoana care oferă servicii de îngrijire personală la domiciliu persoanelor dependente, care nu se pot autoservi, respectiv persoanelor în vârstă- bătrânilor.
DESCRIEREA CURSULUI: Cursul urmărește dobândirea de cunoștințe și abilități necesare practicării cu succes a activității de îngrijire a bătrânilor la domiciliu. Pentru detalii și înscrieri: Tel: 0757098882 / 0757098884
E-mail: office@homecareservices.ro.

Cursul este acreditat ANC, iar diploma este recunoscută în U.E.

 

Cariere

Echipa Home Care Services este o echipă unită și profesionistă, ce este alcătuită din personal calificat și specializat pe domeniul de îngrijire a vârstnicilor, alături de câteva funcții de conducere și coordonare, ce monitorizează și sprijină activitatea celor dintâi.

Echipa Home Care Services se ghidează după 5 valori importante: angajament, profesionalism, respect, calitate și confidențialitate, fiecare dintre ele aducându-și un aport important în munca noastră. Echipa HCS își asumă responsabilitatea de a oferi o îngrijire de calitate, fapt ce ține de angajamentul pe care îl avem față de clienți. Profesionalismul nostru se identifică prin munca pe care o depunem, prin personalul calificat și dornic mereu să sară în ajutor. Respectul este o valoare umană esențială, ce nu putea lipsi din credințele noastre, deoarece respectăm pacientul, facem efort să îl cunoaștem și să îi înțelegem cât mai bine dorințele. Echipa HCS mizează pe creșterea calității vieții și atingerea – cel puțin – a unui standard de viață decent, pe care orice om îl merită cu adevărat. Tototdată, calitatea se evidențiază prin toate activitățile pe care le facem, deoarece reprezintă principala noastră prioritate. În plus, creăm o relație de lungă durată și profesionistă prin asigurarea confidențialității fiecărui pacient, deoarece respectăm dorințele și necesitățile acestuia.

Home Care Services respectă integritatea și demnitatea pacienților săi, printr-un personal instruit și dedicat, ce oferă o paletă largă de servicii de calitate: îngrijire la domiciliu, kinetoterapie, masaj terapeutic și de relaxare, plus suport în activitățile casnice (curățenie, spălat, călcat rufe etc.). Din grijă pentru cei dragi, încercăm să oferim un spectru cât mai larg de servicii, fapt ce ne motivează să dăm tot ce e mai bun, în folosul clienților noștri.

Orice loc de muncă devine o plăcere, când faci parte dintr-o echipă unită și devotată, ce lucrează împreună spre un scop comun și nobil. Plus de asta, angajații Home Care Services au parte de sprijin permanent de la un coordonator, ce îi susține la nevoie. Noi căutăm și apreciem valorile umane, deoarece știm cât de importantă este o familie și, implicit, toți cei dragi nouă. Așadar, echipa Home Care Services lucrează cu respect, apreciere și iubire față de persoanele dragi din viața noastră.

Cerere Oferta

Ofertă personalizată de servicii

Numele*

Telefon*

E-mail*

Lista serviciilor de îngrijire la domiciliu

Socializare şi evaluare stare generală beneficiarAdministrare medicamenteRidicarea reţetei lunare emise de medicul de familie şi achiziţionarea medicamentelorAdministrare hranăPreparare hrană/ajutor la preparareExercitii fiziceSchimbare lenjerie de patSpălare/călcare rufeCuraţenie în camera clientuluiEfectuare cumpăraturiPlată facturi/alte plăţiPlimbare/deplasare în exteriorActivităţi de îngrijire corporală – duş/baie generalăIgienă intimăÎngrijire unghiiÎngrijire părActivităţi de menaj: măturat/aspirat, spălat pardoseli/alte suprafeţeActivităţi de petrecere a timpului liber: spectacole, conferinţe, excursii la cerere

Lista serviciilor specializate de îngrijire

KinetoterapieReflexoterapieMasaj relaxareSomaticDrenaj limfatic

Serviciu teleasistenţă

Sistemul de îngrijiri la domiciliu oferit de Home Care Services este completat cu un sistem de teleasistenţă prin care beneficiarii primesc o brăţară tip ceas, confecţionată din silicon medical, rezistentă la apă şi conectată wireless la un telefon cu taste mari, dispozitiv legat direct la un Call Center 24h/24, pentru a interveni imediat ce este necesar suportul Home Care Services.

Observaţii

×