Despre Noi

Ne ghidăm după Valori

ce stau la baza a tot ceea ce facem.
Foto85968

Angajament

Ne asumăm responsabilități, prima dintre acestea fiind creșterea continuă a calității muncii și a vieții. Astfel, ne ajutâm clienții să fie cât mai mult sănătoși, să se simtă cât mai mult și cât mai bine acasă. Misiunea noastră este să oferim o îngrijire de calitate la domiciliu, cu o largă varietate de facilități, pornite dintr-o profundă înțelegere a nevoilor omenești, precum și prin selecția și instruirea continuă a îngrijitorilor noștri. Echipa noastră este cea căreia îi datorăm ceea ce suntem.

Foto3316

Profesionalism

Tratăm pe absolut oricine cu respect și muncim în modul cel mai onorabil cu putință, activați în spiritul de echipă și pe urmărind performanța. Ne dorim ca la finalul zilei, toate cunoștințele, experiența și eforturile noastre să se transpună în mulțumirea și împlinirea clienților și pacienților noștri. Ne dorim, mai mult decât orice, familii mulțumite și liniștite, care își pot dedica timpul și altor priorități.

Foto61808

Respect

Respectăm pacientul, personalitatea, demnitatea și independența acestuia. Zi de zi, facem toate eforturile pentru a ne cunoaște cât mai bine, pentru a le înțelege și împlini nevoile și dorințele clienților și pacienților ce îi servim. Serviciile noastre sunt doar un suport, un umăr de sprijin, nefiind deranjante sau intruzive pentru mai vârstnicii noștri pacienți. Suntem aici să îi ajutăm a avea și a fi ceea ce își doresc, oferindu-le un mediu cât mai prielnic pentru a-și exprima voința.

Foto55162

Calitate

Înalta calitate este cel mai important atribut al serviciilor noastre. Credem că un standard de viață decent, așa cum ne dorim pentru dumneavoastră, nu poate fi obținut altfel decât prin servicii de înaltă calitate. Calitatea muncii și a vieții reprezintă principala noastră prioritate, încrederea fiind deopotrivă consecința acesteia și fundația misiunii noastre.

Foto75965

Confidenţialitate

Confidențialitatea este liantul dintre înalta calitate și solida încredere durabilă pe care ne construim comunitatea și ne ducem la bun sfârșit misiunea. Confidențialitatea este strâns legată de profesionalismul nostru și de demnitatea pacienților noștri, fiind valoarea pe care o adăugăm din start serviciilor noastre, ca pe o datorie de onoare, condiție sine qua non a reușitei noastre și a satisfacției clienților ce îi servim.

HOME CARE SERVICESServicii de îngrijire seniori la domiciliu

Cine este ECHIPA Home Care Services?
… este o echipă multidisciplinară, caracterizată de profesionalism și atitudine pozitivă. Pe lângă echipa de conducere, personalul Home Care Services cuprinde îngrijitori calificați, îndrumați și monitorizați de un coordonator al activităților de îngrijire.

Care sunt VALORILE Home Care Services?
… pe scurt: angajament, profesionalism, respect, calitate și confidenţialitate.
Toate aceste principii sunt rezumate în sloganul Din grijă pentru cei dragi!

Cui se adresează?
Unei game variate de clienți: de la vârstnici, bolnavi, persoane cu dizabilități, până la îngrijitori actuali în nevoie de respiro.

Ce oferă Home Care Services?
Un spectru larg de servicii, de la îngrijire la domiciliu, kinetoterapie, masaj terapeutic și de relaxare, până la suport în activitățile casnice (curățenie, spălat, călcat rufe etc.).

Cât costă?
Pachetele de servicii propuse de Home Care Services încep cu prețuri de la 600 RON pe lună, având posibilitatea de a fi personalizate în funcție de bugetul disponibil și nevoiele specifice ale clientului sau pacientului.

De ce Home Care Services?
Simplu, pentru că asigură garanția calității unei îngrijiri de încredere la domiciliu.
Mai mult decât atât, Home Care Services are statut de înterprindere socială, ceea ce înseamnă că funcționează ca un instrument al îmbunătățirii sociale, profitul fiind reinvestit în crearea de noi locuri de muncă dedicate, în special, pentru categoriile vulnerabile.

Leave a Comment

Cerere Oferta

Ofertă personalizată de servicii

Numele*

Telefon*

E-mail*

Lista serviciilor de îngrijire la domiciliu

Socializare şi evaluare stare generală beneficiarAdministrare medicamenteRidicarea reţetei lunare emise de medicul de familie şi achiziţionarea medicamentelorAdministrare hranăPreparare hrană/ajutor la preparareExercitii fiziceSchimbare lenjerie de patSpălare/călcare rufeCuraţenie în camera clientuluiEfectuare cumpăraturiPlată facturi/alte plăţiPlimbare/deplasare în exteriorActivităţi de îngrijire corporală – duş/baie generalăIgienă intimăÎngrijire unghiiÎngrijire părActivităţi de menaj: măturat/aspirat, spălat pardoseli/alte suprafeţeActivităţi de petrecere a timpului liber: spectacole, conferinţe, excursii la cerere

Lista serviciilor specializate de îngrijire

KinetoterapieReflexoterapieMasaj relaxareSomaticDrenaj limfatic

Serviciu teleasistenţă

Sistemul de îngrijiri la domiciliu oferit de Home Care Services este completat cu un sistem de teleasistenţă prin care beneficiarii primesc o brăţară tip ceas, confecţionată din silicon medical, rezistentă la apă şi conectată wireless la un telefon cu taste mari, dispozitiv legat direct la un Call Center 24h/24, pentru a interveni imediat ce este necesar suportul Home Care Services.

Observaţii

×